Boot huur en vaar arrangementen

Floating Dinner Amsterdam

Floating Dinner Amsterdam

Op zoek naar een speciaal uitje in Amsterdam? Wilt u eens even lekker in de watten worden gelegd? Dan zit u bij Floating Dinner Amsterdam helemaal goed! Onze schipper laat u tijdens dit groepsuitje varend kennismaken met de Amsterdamse grachtengordel en onze gids vermaakt uw gezelschap met de leukste verhalen en anekdotes.

We beginnen lekker ontspannen met een vaartochtje. Startpunt van het Floating Dinner Amsterdam is normaal gesproken het Centraal Station, maar als u ergens anders op wilt stappen, kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Als iedereen aan boord is, zetten we koers richting grachtengordel. We laten u zien, waarom dit stukje Amsterdam op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat en we verzekeren u, dat u uw ogen uit zult kijken.

Na ongeveer drie kwartier varen gaan we bij het eerste restaurant voor anker. Aan wal gaan we genieten van het voorgerecht in een bijzonder grachtenpand. Er is tijdens het Floating Dinner Amsterdam voldoende keus in gerechten. Niet alleen vlees- en visliefhebbers, maar ook de vegetariƫrs onder ons kunnen hun hart ophalen.

Als iedereen zijn voorgerecht heeft opgepeuzeld, gaan we weer aan boord. De volgende vaartocht van het Floating Dinner Amsterdam staat namelijk op u te wachten!We varen dit keer richting het oude centrum. De mooiste panden en bruggetjes dienen als aangenaam decor voor de spannende verhalen en grappige anekdotes van de gids.

Na het hoofdgerecht neemt de gids u voor de laatste keer mee aan boord het Floating Dinner Amsterdam in stijl af te ronden en dient het dessert als kers op de taart!

Op zoek naar een speciaal uitje in Amsterdam? Laat u dan meevoeren met het Floating Dinner Amsterdam voor een onvergetelijke avond op de Amsterdamse grachten.