Boot huur en vaar arrangementen

Party Boot Amsterdam

Party Boot Amsterdam

Party Boot Amsterdam biedt u een knallend bedrijfsuitje in onze hoofdstad! Op onze feestboot heten we u welkom en gaat het maar om één ding: feest vieren met uw vrienden en collega’s.

We heten u bij het betreden van Party Boot Amsterdam welkom met een heerlijk glaasje prosecco. Dit glaasje bubbels is niet alleen erg lekker, maar verhoogt ook de sfeer. De DJ zal zodra iedereen haar of zijn plekje op onze Party Boot heeft gevonden de eerste tunes ten gehore brengen en zal, als de schipper de trossen heeft losgegooid, de geluidsapparatuur steeds verder opendraaien.

Muziek uit de jaren 70 en 80? Of toch gewoon lekker top 40? U vraagt en hij draait. Tijdens dit gezellige bedrijfsuitje in Amsterdam is niets te gek. U kunt op deze feestboot beschikken over een onbeperkte Hollandse bar. Bier, wijn of fris zullen rijkelijk vloeien en zo nu en dan wordt u getrakteerd op een ouderwetse bitterbal. Het feest kan dus beginnen!

Even genoeg gedanst? Ga dan naar het buitendek en geniet van het prachtige uitzicht op de Amsterdamse haven. Zeg nu eens eerlijk? Wat kan een mensen zich nog meer wensen?

Party Boot Amsterdam is voor iedereen die iets te vieren heeft een niet versmaden groepsuitje in Amsterdam!