Boot huur en vaar arrangementen

Tapas Boot Amsterdam

Tapas Boot Amsterdam

Spaanse sferen, lekker eten en vriendelijk personeel. Dat is de Tapas Boot in Amsterdam in een notendop. Hier komt het echte Spanje wel heel dichtbij!

Een Spaans welkom op de Tapas Boot in Amsterdam
Uw Spaanse avontuur begint al bij binnenkomst. Wanneer u aan boord van onze Tapas Boot in Amsterdam stapt, wordt u verwelkomd door de typische klanken van de flamenco muziek. Stilzitten is haast onmogelijk. U komt meteen in de mediterrane sfeer. Het personeel voorziet u van een heerlijk drankje. En als iedereen aan boord is, is het zover: de boottocht kan beginnen!

Een route door Amsterdam
Met de Tapas Boot in Amsterdam vaart u door de grachten van onze hoofdstad. Wij hebben voor u een speciale route uitgezet dat u langs de mooiste plekken van Amsterdam brengt. U kijkt uw ogen uit in deze bijzondere stad. Zo ziet u Amsterdam eens van een andere kant. Terwijl u geniet van het uitzicht, zorgen wij voor diverse Spaanse lekkernijen. Het ontbreekt u aan niets. Wij brengen een beetje Spanje in Amsterdam.

Een uitgebreid tapasbuffet
Tapas is de lekkerste traditie van Spanje. De Tapas Boot in Amsterdam heeft tijdens de rondvaart een uitgebreid buffet voor u klaarstaan. U kunt een keur van kleine Spaanse gerechten proeven. Wat dacht u bijvoorbeeld van pittige gehaktballetjes of heerlijke gamba’s? Maar ook kunt u kiezen voor gemarineerde kippenpootjes of de met kaas gevulde jalapeno pepers. Voor iedereen zit er genoeg bij. Op onze Tapas Boot in Amsterdam maakt u kennis met de Spaanse keuken. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw glas nooit leeg is.

Bent u op zoek naar een origineel uitje in de hoofdstad? De Tapas Boot in Amsterdam bezorgt u een onvergetelijke tijd. U verlaat de boot in een zonnig Spaanse stemming.